pühapäev, 18. november 2012

Geneetilised kukerpallid

Kui üks kiikhobu ja mingit tundmatut madalajalgset tõugu koer pärinevad ühest esivanemast, siis on tegemist geneetilise müsteeriumiga.
Nimetatud tegelaste esivanemaks on kiikhobusekujuline piparkoogivorm. Ma eriline küpsetaja ei ole (pehmelt väljendudes) aga tõelisele naisele omaselt mõni vorm ikka kodus varuks on, sest mine sa isahane tea...
Ühesõnaga vorm oli ja mind kummitas juba ammu tahtmine selle vormi abil midagi viltida. Viltimise isu tabab mind suhteliselt harva, kui aus olla. Sellest johtuvalt hoian ma kodus minimaalseid villavarusid (sealt ehk siis ka napp värvivalik). Nojah, aga oli tahtmine, idee, vill ja viltimisnõel.  Isegi vajadus justkui nagu oli. Meie uus kolleeg nimelt tahtis, et ma talle sinise prossi teeksin, mis kampsunihõlmu koos hoiaks.
Nii ma siis eile õhtul-öösel need tegelased valmis toksisin.
Tegelikult pidid nad mõlemad kiikhobused olema. Lihtsalt protsessi käigus muteerus üks neist koeraks. Miks see nii läks- ausõna, mina ei tea.
Täna päeval lisasin mõned helmed ja muid kulinaid (see "briljatidest" vidin hobuse kõhu peal on näiteks mingi seebipakendi pealt).
Valmis asjandusi vaadates tuli meelde sihuke lauluke ;)
Aga pilti ka, kuigi ega see pilkases pimedas pildistamine mingeid imelisi tulemusi ei luba.
Niimoodi vaadates võib see koeramoodi olend ju ka lammas olla...

6 kommentaari:

  1. Mulle meeldivad, olgu mis loom tahes...hobune või koer:) Mul on ka natuke villa olemas, üks nõel...piparkoogivorme on ka, aga viltinud pole veel mitte ainsamatki korda. Ise ka ei usu, et pole proovinud...

    VastaKustuta
  2. Just, taevakarva! Väga meeleolukas koogivormide kasutamine! tumevalge

    VastaKustuta
  3. Kui nupsikud! Ma kardan küll, et pean homme neid loomakesi oma Elisabetile näitama ja enne seda vormid välja juba otsima:) Mõned aastad tagasi nõelviltis ta südamekujulisi prosse piparkoogivormi abil, nii armsad said. Ei, tõepoolest, kui Sa vastu pole, siis toon ka villa ja viltimisaluse kapist välja. Niii armsakesed ikka!

    VastaKustuta
  4. Helikene, kuidas ma saaksin vastu olla??? On ju tore, kui keegi mu blogist ja tegemistest innustust ja inspiratsiooni saab. Teete mu päris uhkeks kohe! Näita pärast oma koogivormi loomaksesi ka, eks ju?

    VastaKustuta