pühapäev, 14. august 2011

Suvine kleidike

Võttis aega mis ta võttis, aga lõpuks sai Mia kleit valmis. Kuna tegemine võttis oodatust palju rohkem aega, siis "kasvatasin" ma kleiti koos lapsega. Ma väga loodan, et  mahub selga ja meeldib ka. Ja kui ei mahu, siis kerge vaevaga saab sellest kleidist teha seeliku...
Analoogset kleiti olen ma varem ka kudunud ja kuna see istus omanikule  nagu valatult, siis loodan, et seekord ei ole teisiti. Eelmine kleit oli selline http://nagi.ee/photos/martaberta/14928313/in-set/224879/
ja uus versioon on selline
 Kootud nagu ikka Caprist ja Linate Cottonist.
Huvilistele teadmiseks, et "hüvasti nooruseid ehk prošai molodoste" müüakse Balti jaama turul, üsna  jaamapoolsete väravate juures. Letil on suve puhul kalossid ja kummarid, aga kui küsida, siis tuuakse ka "noorused" välja. ;)






4 kommentaari:

  1. Armas! Ja see on väääga hea, et kleidist saab seeliku teha. Kasutusiga (siis kasutus-iga, mitte kasutu-siga eksole) kasvab kohe kohinal :)

    VastaKustuta
  2. Oi see kleit on super kenake.
    Ma arvan, et ühel päeval ehk olen ma ka võimeline kleiti Laurale kuduma.
    Kuigi kogemus on suisa suur ümmargune 0 :D
    Aga noh sinu kleit on lausa super.

    VastaKustuta
  3. Tead kallis Astraco, ma olen jummala kindel, et sellise kleidi kudumisega saad Sa lenneldes hakkama. Annan endast parima ja panen lähemal ajal paari sõnaga töö põhimõtte kirja. Ehk tahab keegi veel oma niidi-lõngavarusid vähendada. See kleit on ideaalne pisikeste lõnganusarate ära kasutamiseks ;)

    VastaKustuta
  4. Oi see on sinust kena, et paned õpetuse, siis ma julgen katsetada küll :)
    Ja noh Laura peal paras kätt hrjutada :)
    Saab kiirelt valmis ja harutada kah vähem ;)

    VastaKustuta