neljapäev, 21. november 2013

Kalad on mu saatus

Kalakudumid on muutunud üsna tavapäraseks mu kudukausis. Meesinimestele meeldivad mingil põhjusel sellised natsa naljakad kudumid. Ise ma väga hästi ette ei kujuta, et ma kõnnikisn mööda linna , surnud kala peas. Aga maitsed on erinevad ;)

Kasutasin kõrdmaokirja, mis muudab kudumi mõnusalt paksuks ja soojaks. Lõnga kulutasin oma vanadest varudest kokku 125 gr (kokku kulutatud 669gr!) Lõng sinine Laurin Villalanka, valge lõngavöö on kadunud, aga arvatavasti on tegemist 100% villasega.

 Kunagi krabasin Hemtexist kaasa toredaks allahinnatud linikukese, millele ma siis nüüd heegelpitsi ümber genereerisin (ignoreerides kangelaslikult fakti, et ma heegeldada ei oska)
Oi kuidas mulle igasugused trükitekstiga tekstiilid meeldivad.

5 kommentaari:

  1. Mulle ka meeldivad tekstidega tekstiilid... igasugused linikud, kangad... kihvitd.
    Aga kalamüts... tore müts julgele kandjale! Mina ei imesta üldse, et sul pidevalt kalateema on mängus... ma vaatan, et taustapilt on ka sujuvalt laineteks muutunud :)

    VastaKustuta
  2. *Palun vabandust - mu eelmises kommentaaris oli kirjaviga (klaviatuuril on üks kiuslik "l" täht) ja seepärast kustutasin selle ära.
    Uus katse korralikult kirjutada :

    Mulle lähevad meri ja kõik muu merega seonduv alati korda ja .... kui oled juba kord "peast merine" siis ei muuda seda ka mitte metsade vahel elamine... Ja kalad on ju toredad!
    Mis aga sellesse puutub, et MB ei oska heegeldada ... no sel puhul võin ma oma heegelnõelad ka kokku pakkida, sest kui nähtu on üldse-mitte-oskamine, siis jään huviga ootama, mis edasi saab!

    VastaKustuta
  3. Ei ole surnud kala peas, hoopis mees ise on kala, suur ja selline pisut ohtlik elukas:), mulle tundub, et mehed vòivad umbes nii mõelda. Meie lihtsalt ei mõista seda;), aga saame neid omal viiel vardal toetada alati, eks ju.
    Kala sai ikka täitsa vunts!

    VastaKustuta
  4. Lahe kalamyts, tekitab mõtteid. Sinu viguritega kudumid parandavad silmanägemist - hakkan kohe oma vardaid ja lõngu nägema!

    VastaKustuta
  5. Kui arvestada sünnikuupäeva, siis ei ole kaladest küll lootust pääseda:):) Jälle lugesin rõõmuga ja imetlesin Su näputöid. tumevalge

    VastaKustuta