pühapäev, 21. aprill 2013

Kindad Nr 5, Kaluripruut Salme kalakindad

Inimene mõtleb- Jumal juhib! Ma pole täiesti kindlalt iialgi ühtegi kindapaari nii palju harutanud, kui käesoleval juhtumil. Aga kuna harutamine on iseloomule hea, siis ma ei kurda ;)
Tegelikult pidid neist saama meestekindad, aga tegelikkus oli natuke teine- varras nr 1,25 ja 8/2 lõng ning 82 silma ringil annavad minu käekirjaga nüüd hoopis üheselt naistekad. Mis tähendab seda, et muster tuleb ringi joonistada või õigemini tuleb meestekinda jaoks uus muster joonistada.  Ja see on ju kokkuvõttes hoopis tore.
Idee oli kududa ühed tõsised meestekindad, mis kõlbavad kätte ühele jõrmile kalurile, aga millegi pärast vupsasid kindale hoopis lestapojad või alamõõdulised sprotid (olevalt vaatenurgast). Aga on nagu on- ju siis just nii oli seekord vaja.
Pisut pildimaterjali ka.
 Pargipink, kust on Vasja tulemised ja olemised juba kevade puhul eemaldatud, tundus lausa steriilne kohe. Ja sellevõrra võõras...
 Kalakindaid tuleb ikka presenteerida rannal
 Katse teha ilupilte. Seebika kohta polegi nii halb...
Kuna kindad ei saanud "õiged", siis täna kunstmuinasjuttu ei tule :)

9 kommentaari:

  1. Ilusad kindad ja juba sul valmis, alles oli ainult muster joonistatud. Võib olla pead juttu veidi täiendama, saab kaks paari kindaid... ühed ka pruudile :)

    VastaKustuta
  2. See on ka muidugi mõte... Eks see värvivalik on imelik naise jaoks, aga mis teha

    VastaKustuta
  3. Mmm.. ei ole.. ei ole kohe üldse mitte imelik värvivalik naisterahva jaoks ! Minu maitse- ja värvieelistuste vinklist vaadates on need kohe täiesti õiged värvid ! No ja kalad on ju väga-väga mõnusad !

    VastaKustuta
  4. Lahedad kindad. Värvi poolest sobivad ikka naistele ka. :)

    VastaKustuta
  5. Ei olegi suurt ilujuttu vaja, mulle piisas naeruseks tundeks väljendist "alamõõduline sprott". Kaunid kindad! tumevalge

    VastaKustuta
  6. Hea!:) Eriti see koht...et harutamine on iseloomule hea:P
    Edu.
    Ruth Tartumaalt
    p.s. Kindad on stiilsed.

    VastaKustuta
  7. Kallid sõbrad, ma täna teid positiivse tagasiside eest :) Uued "sprotikindad" said täna arvutisse joonistatud, nüüd on lootust, et kalur saab ka endale kindad. Ja harutamine ON iseloomule hea :D

    VastaKustuta