neljapäev, 24. jaanuar 2013

Ühed pitsilised sokid, mis ilmselt juhatavad sisse kudumispausi

Mul on mingi imelik kuduhullus peal. Muud ei tahakski teha, kui ainult vardaid ja lõnga näppida. Aga ilmselt tuleb vahel millegi muuga ka tegeleda. Mida muud tähendab vastik randmevalu, mis kududa ei lase. Loodetavasti on see lihtsalt häire, mis lõpeb paari päevaga, aga mul on tõsine hirm.
Aga täna näitan pitsilisi sokke, mis saavad täiesti kindlalt minu omaks.
Esther-sokke olen ma juba pikka aega kududa tahtnud. Olen seda teinud ka, aga ikka ja alati kellelgi teisele. Need saavad aga minu omaks. Muidugi muutsin ma õpetust, st kudusin nii, nagu mulle parem ja mugavam tundus. Ja olen väga rahul- sokid on täpselt parajad, mõnusad ja minu arvates ilusad ka. Lihtne kudumine on,  kui loogikale pihta saada. Nende Estheritega olen ma üsna mitmele inimesele nende sokkide isu peale ajanud.   Loodetavasti saavad valmis veel mitmed ja mitmed pitsilised sokid-sukad.
 Kudusin vardaga 2,5, lõng on Koduekstrast pärit Laurin Villalanka (75% villa, 25% polüamiidi, 275 m/150 gr), mis peale pesu muutub imepehmeks.

10 kommentaari:

  1. Mhmmm....mis kaunid sokid! Võid arvata, mis mul varrastel on :) Ikka sünkroonis :)

    VastaKustuta
  2. :DDD Tegelikult peaksin ma sõrmikuid kuduma, isegi jupike rannet on tehtud, aga minu ranne, kuramus, teeb valu...

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Sama siin, sõrmikud ootavad :) Ühe soki tegin valmis, teise jätan ootele ja teen kindaid vahepeal. Eks näis kas mul ka kannatust jagub...nii peenikesed vardad ja muster...hirmutav.

      Kustuta
  3. See on väga kaunis muster! Kunagi ehk koon ka. Kudupuhkus kulub vahel ära :)

    VastaKustuta
  4. Ilusad sokid ja tegelikult ma ei mäleta, et üleüldse kunagi oleksin siin blogis näinud midagi, mille kohta ma ei saaks öelda `Ilus!` Vaid mõni asi on natuke rohkem ilus, aga mu kesine väljendusoskus ei võimalda emotsioone sõnadesse vormida, seega...ilusad-ilusad-ilusad sokid !
    Kätele/randmetele aga tuleb vahel siiski ka puhkust anda - paraku nii on ! (Praegu aga puhun Su valutavatele randmetele ja loodan, et puhungi nõnda valu minema !)

    VastaKustuta
  5. Soovin Su randmele mõnusat paranemist. Küllap Sa teed sel ajal palju plaane uuteks käsitöödeks ja siis varsti näeme neid. Ahh et Koduekstrast saab siukest hääd lõnga.... oleSatänatud, pean meeles. tumevalge

    VastaKustuta
  6. Väike puhkus inspiratsiooni kogumiseks ei tee kunagi paha, paranemist:)

    VastaKustuta
  7. Ilusad sokid. Paid sinu randmetele... varese valu...
    Nägin su ilusaid kindarandmeid. ;)

    VastaKustuta
  8. Aitäh teile, ilusad inimesed! Kuidas selliste sõpradega saab kiduda ja põdeda? Ikka edasi- ranne annab ka järele, juba laseb kudumisega tegeleda.

    VastaKustuta