pühapäev, 8. juuli 2012

Naabrinaise reisisokid

Tegelikult ei ole ühtedes sakimustriga kootud sokkides mitte midagi nii erilist, et sellest blogis kirjutama peaks. Aga...
Kas teie teadsite, et pikal bussireisil on tark jalanõud asendada 100%villast kootud sokkidega? Et siis ei tule pikast istumisest turseid ja muud koledust? Mina ei teadnud. Aga naabrinaine oli suundumas Ungarisse ja tellis mult ühed edevad villased sokid, et nendega siis bussis poosetada ja ühtlasi ka tursetega võidelda.
Aega oli vähe, inspiratsioon seekord peale ei tulnud ning väljaprinditud sokimustrid olid minu teises kodus. Sellepärast tõeliset edevaid sokke seekord välja ei kukkunud, aga oluline on see, et uuele omanikule nad meeldisid.
Lõng 100% villane, mingit tundmatut päritolu, varras 2,0, vardal 15 silma.
Mõned pildid ka. Pöörake palun tähelepanu mu potitornile, mis kaunistab meie kortermaja rõdu. Tea, kas ma hakkan vanaks jääma või mis, et potipõllundus on köitma hakanud...

Seniks aga uute lugudeni ;)

5 kommentaari:

  1. Väga tore-armas potipõllundus ! No kohe päris tõsiselt lummav ja vahva !
    Aga vot sellest villase soki fenomenist ei olnud ma küll varem midagi kuulnud. Teadsin küll, et suvisel ajal viltide (ka viltsusside) kandmine vähendab jalgade higistamist, aga sealt edasi mõtlemist, et eks tursed ole ju ka palavuse ja ebamugavate jalanõude tulemus, on minult vist palju oodata....
    Igatahes, aitäh Sulle ja naabriprouale hää nõuande eest !

    VastaKustuta
  2. Sokid on mõnusad! Ja arumaeisaa, kuidas see lilletorn püsti seisab?! Vahva igatahes.

    VastaKustuta
  3. Torni hoiab püsti varras, mis fikseerib kõik järjestikud potid omavahel. Esimesse, kõige suuremasse potti tuleb panna muld ja siis vajutada sinna see varras. Siis istutad lilled, arvestusega, et järgmisele, natuke väiksemale potile ka ruumi jääb ja niimoodi, potte erinevatesse kaldenurkadesse väänates tekibki torn. Ikka niimoodi, et varras läheb läbi kõikide pottide põhjas olevatest aukudest. Idee on pärit mingist sellesuvisest Nipiraamatust (numbrit ma ei mäleta)

    VastaKustuta
  4. Vahvad ja ilusad tornid. :) Mulle meeldiks ka rõdu lilli täis istutada... meil aga ühisrõdu betoonpiirdega. Eks ma mõne lille sinna ikka sokutasin ka. :)
    Sokid väga ilusad. Tursete vastasest toimest ei ole midagi kuulnud, panen kõrvataha. :)

    VastaKustuta
  5. Ilusad sokid ja pildid! Ning see ilus sall eelmises postituses... kuidas ma selle vaatamsie nüüd maha olen maganud! Kaunimast kaunim sall!!!

    VastaKustuta