neljapäev, 11. juuni 2015

Roosa Sebra seiklused sirelivõpsikus

On üks pisike pilka Marta, kes kohe-kohe saab kaheseks.  Tänasest on Martal aga just Roosa sebra ja sirelivõpsikuga kleit. Ma ei tea mis värk on pisikestel plikadel lilla ja roosa värviga, aga mingi teema on, sest enamvähem 90 % tüdrukutest nimetavad lemmikvärvina lillat ja/või roosat. Nende emadel lähevad tavaliselt sellise avalduse peale silmad suureks ja hakatakse rääkima roosa komponendi minimeerimisest lõpptulemis. Kasutatakse lausa selliseid termineid nagu rõveroosa ja rämeroosa :D Loodetavasti sellesse kleiti rämeroosat tooni ei sattunud. Küll on aga see kleidike tiine sirelivärvidest- ja mis seal imet- sirelid lõhnada ja õitsevad ju peadpööritavalt.
Aga mis ma ikka seletan- las pildid räägivad enda eest. Aitäh Marta emmele vahvate hetkede tabamise eest.

"Vaata Sebra, siin on mingi sinu pisike sugulane. Anna talle musi!"



"Ah, kas pole ma mitte kõikse kaunim maailma peal?"
Mis ma siis veel räägin sest kleidist? Noh et kudusin vardaga 2,5, alt üles türklaste Alize Bella lõngast (100% puuvilla), mis on imepehme ja ülimõnus lõng. Kuuldavasti pidi ka hästi kestma ja taluma trööpamist, mis sellises vanuses daamedel ikka ette tuleb. Ja seda tuleb ka tunnistada, et nimetatud kleidi tegin ma asjaosalistele täitsa vägisi, st lihtsalt nõudsin mõõte ja värvieelistusi, mis olid siis puun, kolla ja lilla. Kuna lillakirju lõng ootas oma aega juba eelmisest suvest saati, kui ta ka peaaegu kleidiks sai, siis oli valik loogiline. Ma väga loodan, et Marta, Sebra ja Roosa Sebra seiklevad koos väga põnevatel radadel.

Kudumisteni
PS Õhus on merelisi tuuli tunda ;)

7 kommentaari:

  1. Imearmas, nii kleit kui selle kandja :)

    VastaKustuta
  2. Milline imearmas looke! :) Kleit on ülikaunis ja pisike printsess lausa jumalik. <3 Jah- ta on kõige kaunim maa peal! :)

    VastaKustuta
  3. Imearmas kleidike imearmsa kandja seljas!

    VastaKustuta
  4. Rämeroosat pole seekord sekka sattunud, jah. Ja ongi ilus. :) (Roosa minimeerimisest räägivad veel 10-aastaste tüdrukute emadki. Kui nad kümnendi jooksul juba lootust kaotanud ja alla andnud pole.)
    Ma kahtlustan, et roosa-lilla pealetung algab mänguasjapoodidest. Seal on ju kõiksugust ihaldusväärset kraami, aga tüdruklastele pakutakse seda millegipärast ainult roosades toonides.

    VastaKustuta
  5. Väike neiu naudib oma kaunist kleiti samapalju, kui Sina nautisid selle kudumist :)

    VastaKustuta
  6. Väga armas kleidike! Nii nunnu kohe, et vaatan ja vaatan ja vaatan ja küll ei saa :)

    VastaKustuta
  7. Värvikombo osas oleme täpselt samasse väravasse mänginud! Mu viimane üllitis täpselt needsamad sireli toonid. Ju siis sirelite õitsemise aeg mõjub sedasi.
    Kleit ise on viis pluss. Kõik paigas. Modell muidugi on maailmatasemel!

    VastaKustuta