laupäev, 4. oktoober 2014

Meremehe poja (tulevase meremehe?) tekk

Surrogaatemadus on meie riigis keelatud, aga surrogaatvanaemaks hakkamise vastu ei ole siiamaani seaduseloojad ühtegi vastuväidet esitanud. Minuga on juhtunud nii, et kuna oli täitsa saadaval üks noore (surrogaat)vanaema koht, siis kandideerisin ja tundub, et läbisin konkursi edukalt :D
Ja et austavat tiitlit kuidagi õigustada, siis punusin valmis sündivale meremehe pojakesele, kellest kah loodetavasti vähemalt merd mittepelgav mees kasvab, titeteki.
Loomulikult tuli see liiga suur. Aga kuna suurus loeb (pigem siis ikka suur, kui väike, eksole), siis nii on. Venituses, nõelte all olid mõõdud lausa hiiglaslikud- 120 x 85 cm. Nõelte mahavõtmisel oli näha, et natuke väiksemaks see tekike ikka läks, no nii 5 cm nii pikkusest, kui laiusest.
Värvid pole väga titelikud, aga mis siis- teki all hakkab oma suureks-kasvamise-unesid ju vaatama tõeline eesti mees, meremehe poeg veel pealekauba.

Nii väga, kui ma ka ei tahaks teile näidata tekki kasutuses- siis jumal paraku, Kluti tulemiseni on natuke veel aega aga ma salamisi ikka loodan, et emme ja issi teevad pojakesest pilti koos tekiga ka ;)

kudusin vardaga 2,75 Alize superlana Klassikust. Samast lõngast kudusin ma kunagi veel ühe titeteki, mis on ennast väga kenasti õigustanud nüüd juba poolteist aastat ja natsa pealegi ;)

UUDISED!

9 kommentaari:

  1. Väga ilus tekk! Täitsa nagu päris merelained kohe!
    Värvide titelikkusest ei pea ma midagi. Kui paar aastat tagasi oma 6epojale tumerohelist kampsunit tahtsin kududa, siis vaatas müüja mind ka väga pika pilguga, aga kampsun nägi 6epoja seljas väga hea välja.
    (Must on küll vist ainus värv, mis kasutusele ei tuleks.)

    VastaKustuta
  2. Kena tekike! Suur on tõesti parem. Esialgu saab ju kahekordselt kasutada, ongi soojem.

    VastaKustuta
  3. Martabertake- sa ju tead, et suurus loeb... Aga tekk on lahe!

    VastaKustuta
  4. Kaunis tekk. Ja selliste värvidega ning suurusega, mis sobib alati. Titele mitmekordselt peale panemiseks, väikelapsele kaisutekiks ja noorele inimesele varvaste soojendamiseks. tumevalge

    VastaKustuta
  5. Värvid on suurepärased, selline veidi rahutu meri!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Kui nüüd kronoloogiliselt väga täpne olla, siis asi sai alguse lõngast, mis vaatas vastu Kiviõli lõngapoe riiulilt. Küsimust ei olnud, et sellest peab saama Rahutu Mere nimeline titetekk, ainuke küsimus oli, et kust saada meessoost titt, kellelel nimetatud asi kududa. Aga kui on olemas nõudlus on alati (kusagil) olemas ka pakkumine :D

      Kustuta
  6. Neisse värvidesse võin mina küll lausa igal hommikul ja päeval ja õhtul ikka ka uuesti armuda!
    Ja nn vanavanemdatud (vrd lapsendatud) olla on päris meeldiv :) Päris vanemad ja vanavanemad lihtsalt ollakse aga nendeks teisteks (nimetatagu neid siis surrogaat-, asendus-, linna- vms vanavanemateks või tädideks-onudeks) saadakse valimiste tulemusena :)

    VastaKustuta