esmaspäev, 11. märts 2013

"Kudusin sokid"

Kui ma oleks vähese jutuga, siis selllel kohal võiks tänase postituse ka lõpetada. Noh et kudusin ja uute kohtumiseni. Aga tänu taevale - juttu mul jätkub ja eelpoolkirjeldatud postitused ei ole minu stiil. Seega:

Täna on käsitööd vähe (pehmelt öeldes). Sest ma pole kohe eriti midagi nagu teinudki. Kui nüüd välja arvata ühed jumala tavalised sokid, siis kohe üldse mitte midagi. Tunnet ei ole, vaimu ei ole, midagi ei ole.
Sokid on, nagu eespool sai öeldud, väga tavalised. Sääreosas valepalmik, hiiu kand ja 16 silma vardal. Varras ise on 2,0, lõng Novita Seitsevenda. Täpsemat nime ei ole tootja pannud, ei mingit "Plahvatus kommipoes" või "E-ainete rünnak" Seega- lihtsad sokid. Mulle endale. Isegi pildile ei jõudnud nad enne, kui jalga (mida ehk pildistki näha on) Aga see selleks.
Nendest sokkidest tõepoolest rohkem juttu välja ei pigista.
Aga!
Ma ei tea, kas see on nüüd algava Mania Grandiosa esimesed märgid või on tegemist tavahullusega, aga ühel kenal päeval otsutasin ma, et mul on vaja nn "meistrimärki". Mitte et ma ennast nüüd hullult meistrina tunneks või midagi, aga... No midagi nagu käegakatsutava allkirja moodi .
Ilmselt olen ma jõudnud seisundisse, kus ma juba julgen ja tahan oma tööle ka oma märgi peale pannna. Vastutus kandja ees, kui soovite. Tõele au andes sundis mind selle mõtteni jõudma üks tellija, kes tõstatas küsimuse, et miks ei ole silti, kes töö tegi. Argument oli tegelikult raudne :"MINA tean et sina selle asja tegid, aga ma tahan, et teised ka teaksid!" Tõepoolest, miks ei ole silti? Sest silte polnud. Seni lõin ma oma blogi visiitkaardi töö külge, aga see on nagu hinnasilt kaupluses, väga ajutine (parem, kui mitte midagi!)
Ühesõnaga tekkis vajadus tekitada meistrimärk. Täitsa hämastav, millise kergusega see sündis. Ma teadsin raudselt, et see peab saama pooleksmurtav nööbiga kinnitatav pael. Jospel OÜ meistriga võttis nende võimaluste ja minu vajaduste sünkroniseerimine kümmekond minutit ja tööpäeva lõpuks sain ma valida, milline silt tööse läheb. Lihtne!
 LOOMULIKULT oleks võinud sildil olla mingi peen steitment stiilis, et armastuse ja südamega Martaberta tegi just sinu jaoks jne, aga see lakooniline "MB tegi" tundus hea. Vähemalt mulle.
 Tulevikuasjadele saab nööbikinniseks vanaaegne pesunööp, aga hetkel mul neid käepärast ei olnud. Küll aga on nööpe ema pööningul :D
Näedsa, saan oma vana mütsiloti ka teile veel ära näidatud ;) See on see müts, mis kadunud oli ja mille kadunudolemine põhjustas massiivse mütsikudumise (4tk) sellel talvel.
Teile aga soovin ma tervist ja rõõmsat meelt. Hoidke ennast ja ärge haigeks jääge!

5 kommentaari:

  1. Toredad sokid ja nii vahva meistrimärk! Selline märk on armsalt lihtne ja südamlik.

    VastaKustuta
  2. Vahvad rõõmsad sokid ja usutavasti on nende peamine ülesanne e jalgade soojendamine, täidetud nii visuaalselt kui ka füüsiliselt.
    Ja see Meistrimärk ... vot see on küll üks suurepärane ja õige tegu ! Oligi juba ju tagumisest tagumine aeg oma töödele märk külge panna !

    VastaKustuta
  3. Meistrimärk on väga tore! Eriti meeldib mulle selle eriline kinnitusviis. Sinu blogis imetlen isegi tavalisi sokke, sest siia käib lugu juurde. No mitte ei istu need blogid, kus on ainult "Tegin sokid", ja ongi kõik.

    VastaKustuta
  4. Ilusad sokid. Lõpuks oma jalad ka soojas. :) Armsat värvi, mis sobib ka pildil oleva cliviaga. :) Jah, kaunis lill jäi ka silma. Minu oma kasvatas eelmisel kevadel pojad, nüüd õtsevad kõik kolmekesi rõõmsalt. Tõeline kevad!
    Meistrimärk oli jah, juba hädavalik. Väga sheff on , eriti kinnitusviis. Murran ka siin juba pikemat aega pead, kuidas saaks sallile märgi... seni piirdun parerist sildiga. :)

    VastaKustuta
  5. Mul on hea meel, et te mu selle kevadise hulluse heaks ja vajalikuks tegevuseks kiidate- nii ma ei tunne ennast nagu mingi Eeduard Edevus :)
    Diana- soovitan soojalt OÜ Jospelit (tellisin 200 silti, sain 230 ja maksin suurusjärgus 50 EURi- poe paha mu meelest)

    VastaKustuta