kolmapäev, 9. juuli 2014

Suvi, lõpuks ometi

Võiks ju virisema hakata, et küll on palav ja hingata pole midagi ja et  pappel tolmab... Aga ma ei vingu, sest ma tean, et see pikalt oodatud eesti suvi on  nii kriminaalselt lühike, et selle kaebusega võiks vabalt Euroopa Kohtusse minna ja võita.
Suve konserveerimiseks võtsin ette ka järgmise käsitöise tegemise.
Täiesti ootamatult ja planeerimatult jäi mu teele Hemtexi pood- ilusad, karged ja põhjamaised tekstiilid, aga no need hinnad... Õnneks oli suve algamise puhul kaunis suvine laudlina alla hinnatud päris mõistliku tasemeni ja nii ma ta soetasin. Juba poes tekkis plaan, et sellist lilleilu peaks heegeldisega veidi väärtustama.
Nii ma siis nokkisin ilmselge naudinguga äärt heegeldada ja minu imestusel pole siiani piire- heegeldamine on osutunud täiesti jõukohaseks tegevuseks. Tõsi, mustrit ma lugeda ei viitsi, ikka teen nii nagu tuleb.
 Vot sihuke vahelugemine siis heegeldusest ;) Konks 1,5, niidiks Maxi, mille ma sain Kersti käest, kui lubasin suure suuga fileekardinat heegeldama hakata. Kus mu aru küll oli?
Ah jaa-ma ju lubasin kleidisaagal sõrme pulsil hoida. Kleit edeneb kenasti, käsil on kolmas tokk ja hakkan kohekohe jõudma seelikuosa lõpetamiseni, ehk siis enamvähem rinna alla.

Lugudeni ;)

6 kommentaari:

  1. Oh sa taevas kui ilus pits! Sa oled super heegeldaja! :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Tänud ;). Mulle tundub, et see teist värvi rida lööb pitsi kuidagi elama. Ja mis pole vähem oluline- nii saab mingeid rullilõppe ära kasutada ;)

      Kustuta
  2. Mis nii viga heegeldada, kui kohe ilma mustrita nii hästi tuleb.
    Mul käis muuseas kirjatuvi :) Tänud ja kniksud :)

    VastaKustuta
  3. Selle suvekaebusega teeksid sakslased sulle Euroopa Kohtus konkurenti! Teil oli kuldne laulupeonädalavahetus, meil siin sadas. Nädalavahetusest saadik sajab ja temperatuurid on 16-18! Aga ma ei virise. Sain täna isegi oma uue maavillase kampsuni esimest korda selga panna!
    Aga tegelikult tahtsin hoopis selle "Tõsi, mustrit ma lugeda ei viitsi, ikka teen nii nagu tuleb." kohta kobiseda... Ikka hirmus hästi ja ilusalt tuleb ilma mustrita! Täitsa talent kohe!
    Ja mulle ka see värviline koht väga meeldib!

    VastaKustuta
  4. Väga hästi sul ikka tuleb! ( Kuulsid väikest kadedust? ;) ) Ilus lina väga armsa pitsiga. See värviline triip, paneb pitsi veel rohkem särama.
    Loodan, et panid FB-s tähele, mul käis ka kirjatuvi. :) Kniks.

    VastaKustuta
  5. No kas pole tore, et tuvid nii tublid on selle lendamisega :D Täna hommikul käis peast mõte läbi, et ehk hakkaks proovima mingi suvepluusi tegemist... Heegeldamist stiilis" tuleb nagu tuleb" Järsku tulebki?

    VastaKustuta