pühapäev, 5. jaanuar 2014

Ma olen olnud pai

...sest pahad lapsed ei saa nii ilusaid ja südamlikke ja toredaid jõulukinke. Mõelge ise- imeilusa kaladega kudumiskoti (aitäh Alleraa!!!) ja sokilõnga (tänud, Ülle!!!)ja šokolaadi ja kommi ja ....ja....maailma kõige ilusamad jõulukaardid, kus on peal nii tuttavad kaunid tööd ja VOKI ning imekauni küünlajala põrandale (kallida ja musid, Tiina)!!!!
Nummerdatud...
 ...ja dateeritud.
Mu isa vaatas mind üsna lootusetu näoga ja küsis, et mida ma vokiga tegema hakkan. Mina nagu elukutseline ketraja teatasin, et ketrama, loomulikult. Mille peale paps arvas, et sellest on lammaste võtmiseni vaid kukesamm ;) Pole vist vaja ära mainidagi, et ketramisest ei tea ma ööd ega mütsi, aga vokk on niiiiii ilus!
Sokke kudusin ka peaaegu pulsikaotuseni, seega pehmed pakid olid selgi aastal väga popid (üha popimad aasta-aastalt, kui aus olla) Lõnga sai sokkideks punutud ümbes poole kilo jagu, seega saan ma ka oma "ühekiloärakudumiseprojekti" õnnelikult lõppenuks lugeda. Aga enesedistsipliini mõttes on see lõnga arvutamise ikka väga kena asi, kavatsen seda ka uuel aastal teha.
Nüüd peaks tulema otsatu hulk sokipilte, aga vot ei tule. Mis neist tavatriibikuist ikka näidata. Mulle tundub, et sokikudumise isu on mul nüüd mõneks ajaks üle läinud.
Aga siiski-siiski. Ühtesid sokke ma ikka näitan. Tiina andis mulle sügisel kaks tokki mingit imelikku värvi ja jämedusega lõnga sõnadega, et ta ei oska sellega midagi teha ja kui mina ei taha, siis ta viskab selle lõnga minema. No kas saab sellel juhtuda lasta???  Pesin lõnga puhtaks ja kudusin sellest Mariele sokid.  Marie rääkis lihtsalt nii imeilusasti kadunud vanaema kunagi kootud pitsilistest sokkidest, "mis olid kohe nii ilusad, et mine või ballile" :D No nüüd saab Marie siis ballile minna :D
Aga sokkidega on selleks korraks kõik.
Uuel aastal uued tuuled ja tegemised. Aga nendest juba mõnel järgneval korral. Näiteks  viimasest Inglismaal käigust või mu järjehoidjakarbist või pitssalli "lellepojast" Torust või angoorakäpikuist.
Ilusat ja uut ja uhket ja lennukate ideedega aastat teile mu kallid!

5 kommentaari:

  1. Vokk on olemas, isast võib aru saada, küll need lambad ka saavad vòetud.

    VastaKustuta
  2. Muudkui kood ja kood, aga välja ei näita. Ma vaataks isegi triibusokke, kui sinu lood sinna juurde käivad ;)

    VastaKustuta
  3. Suur tänu magusa eest! See oli tore üllatus :)

    VastaKustuta
  4. Muidugi oled pai olnud, sa oled kogu aeg pai! :) Mina vaataksin ka su triibusokid ikka ka üle... näitamist väärt tööd!
    Ja vokk... vahva! Ma usun küll, et ühel heal päeval löön su blogi lahti ja sealt vaatavad Martaberta lambad vastu :) Ootan!

    VastaKustuta
  5. Ah et siis sokke...
    No ma siis näitan neid sokke ;)

    VastaKustuta