kolmapäev, 26. november 2014

Liblikaparv talves

Mõned ajad tagasi tuli suhteliselt lühikese ajavahemiku jooksul palju huvitavaid tellimusi või kudusoove. Suhteliselt pirtsaka kudujana praakisin mõned neist välja. Ei ole mõtet ette võtta asja, mida ilmselt keegi teine teeb minust paremini või oluliselt suurema lustiga kui mina. Nii jäid minust kudumata anatoomiliselt-täpsed-luulised sõrmikud. Ega ma seal anatoomialoengus nüüd kõige tublim ka polnud ja üldse...
Küll aga kõnetas mind tellimus sokkidele, kus oli märksõnaks "liblikad". Ma ARMASTAN tellimusi (ja kliente!), mis/kes annavad ainult märksõna ja rohkesti vabadust aga samas on ka mingi piir, mille ulatusse tuleb ära mahutada oma märatsev fantaasia. Sokitellimuse kaks tingimust oli, et need sokid peavad olema valged ja liblikased. Pisut pikema säärega ka. Ja tarbe-, mitte poosesokid ;)
Mõnda aega pommitasin ma Triinu piltidega erinevatest mustritest, mis minu arust olid liblikased. Failivahetus kestis hetkeni, kui ta nägi pilti Estheritest (ravelrys täitsa vabalt saadav muster) ja ma sain lakoonilise vastuse "Sobib. Ma rohkem näidiseid ei soovi" :D Jumaldan konkreetseid, kiire mõtlemisega inimesi!
Lõngavalikus küsimust ei olnud. Ikka Laurin Villalalnka, no on hea sokilõng. Pehme nagu pilveke, ilusad värvid, koob ennast ise. Mida sa hing veel ihkad! Vardad tavapärased 2,5.
Eks ma ole neid Esthereid ju enne ka kudunud, aga iga kord on emotsioon uus ja ikka hea. Ilus muster on, mis muud.



Novot, sedapuhku siis sedamoodi ;)

9 kommentaari:

  1. Ah ja oh kui ilusad sokid! Ma ei olegi seda mustrit veel kudunud, huvitav miks :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ma ka ei tea, miks. see on sõltuvust tekitav. ja üldiselt on need Stefani (või oli ta Stephani?)Lindeni sokid kõik maru ilusad. Proovi, mõnus on kududa ;)

      Kustuta
    2. Jaa, tema sokimustrid on väga ilusad. Ma olen kudunud tema "Komet" sokke kunagi, väga ägedad jäid.
      Ma olen temaga mõned meilid vahetanud ja vihjamisi ütlen, et oma lõnga ta käsitsi ei keri :)

      Kustuta
  2. Imekaunid sokid! Ma siiani võtan hoogu, et neid endale kududa. Viimasel ajal olen olude sunnil avanud sokivabriku ja kardan, et nende sokkide kudumine lükkub seetõttu veelgi edasi. Tahaks vahepeal kududa midagi muud, et siis mõnuga päris iseendale need sokid teha.

    VastaKustuta
  3. Väga hea valik! Need on tõelised liblikad ning imeilusad. Hea lihtne muster mu meelest.

    VastaKustuta
  4. Väga uhked sokid! Ma pole ka veel seda mustrit kudunud. Hea, et meelde tuletasid :)

    VastaKustuta
  5. Ilus muster! Paistab olevat enam-vähem sama kui Cookie A "Rhombus", ainult koos augukestega. Cookiel on keerukohad veidi tülikad, silmi tõstetakse kaks korda, peakski uurima, kuidas siin see on lahendatud.

    VastaKustuta