laupäev, 13. aprill 2013

Kingatallalt baretile

Kunagi ammu, juba sügisel, tekkis mul idee kunagi midagi baretile tikkida. Jalutasin Balti jaama turult läbi ja ostsin bareti, sellise täiesti tavalise. Tahtsin küll musta, aga musta polnud.  Barett ootas oma aega, aga ei tahtmist ega ka aega justkui nagu ei olnud. Tegelikult ei tulnud lihtsalt "vaim pääle".
Täna hommikul lubasin endale, et vot täna ma ei tee mitte midagi- loen ja olesklen niisama. Ja katsun selle ilge kellakeeramise järelmõjudega toime tulla. Vedelemine õnnestus ainult pool päeva, siis hakkas tekkima motoorne rahutus- kooks midagi või?  Või hoopis ... tikiks?
Ostsin endale sügisel kingad, mille tald on kaunistatud... tikandilaadse pildiga.  Ja järsku põrus kõik paika- barett on olemas, aega on, isegi pilt on olemas.
Nii siis tuligi suhtkoht ettevalmistuseta tikitud barett.
Algallikas
.. ja sellest lähtuv tulem
Eks seda tikkimist peaks vist tihedamini harjutama...

12 kommentaari:

  1. Mis edevad kingad, tikand ( no peaaegu ju) talla all. Barett sai mõnus.

    VastaKustuta
  2. Laheeee! Isegi talla alt võib inspiratsioon sähvatada. Minul oli samuti tänane päev absoluutselt logelemiseks, nüüd tegin 8000 sammu kõndi ja hakkan nähtavasti teleka ees kuduma. tumevalge

    VastaKustuta
  3. Täitsa lõpp, lisaks kudumisele oskad sa nii ilusasti tikkida ka! No vaat millest inimene võib inspiratsiooni saada :) Mis järgmiseks? :)

    VastaKustuta
  4. Tore tikand !
    Loominguline inimene ammutab inspiratsiooni ikka tõesti igalt poolt !

    VastaKustuta
  5. Järjekordne vahva lugu. Ilus-edev barett, aga et neid ilusaid kinagataldu ka nähe oleks, peab vist kätel kõndima?

    VastaKustuta
  6. Nii tore, et teile mu natuke napakad juhtumised huvitavad ja lugemisväärsed tunduvad. Täna küsis kolleeg ettevaatlikult bareti kohta, et kas ma tikkisin kanepilehe teadlikult või lihtsalt läks nii :) No mis ma oskan öelda- ikka jumala juhuslikult juhtus nii

    VastaKustuta
  7. Väga omapärane inspiratsiooniallikas, aga lõpptulemus baretil on väga kena ja imetlusväärne!

    VastaKustuta
  8. Aga lahe ju -lendled kevadisel (no kui see juhtuma peaks) tänaval, kingad jalas ja barett kuklas ja TEAD, et neil on ühine saladus ;)

    VastaKustuta
  9. Ma pole tükil ajal midagi nii andekat ja omapärast näinud!

    VastaKustuta