kolmapäev, 20. märts 2013

Roosid, roosid, roosid

Sain valmis oma Roosipeenra-sõrmikud. Nimi on valitud täiesti meelevaldselt, seega olgu nad tinglikult võttes siis Roosipeenra-sõrmikud.
Ma pean kohe ütlema, et ega roos mu lemmiklill ei ole. Looduses siis. Aga kudumiskirjades näeb ta patuselt hea välja.
Neid sõrmikuid ootas tellija pikalt. Väga pikalt kohe, no nii umbes aasta. Aga kuna eelmised kindad, kah minu tehtud Kuldsõlekirjalised kestsid veel täitsa kenasti (ja kestavad tänagi), siis oli ta kannatlik ja lasi mul mõtteid koguda. Mõtteid kogunes tasapisi, aga seda õiget otsa justkui ei olnud. Teada oli, et tulevad roosid, aga millised, kui suured ja kuhu...
Laupäeval sähvatas siis lõpuks. Lõin  krabinal silmad vardale(1,5 või 1,25, ma tõesti täpselt ei tea, pigem siiski 1,5) ja kuduma. Kui aus olla, siis läkski ludinal, lõpuni välja. Kõik klappis.  Sõrmedki jäid terveks, isegi vardad on sirged, minu suureks imestuseks :D
Loodetavasti ei ole see heegeldatud servake liiga  magus, aga mulle tundus, et see nö lõpetas asja loogiliselt ära.  Eks nad sellised mmmmmmagusad ole, aga see on taotluslik. Elu ei peagi liiga tõsiselt võtma, eksole!
 Mul oli plaan teha Kopli pargis ilupilte, no teate küll: kindad, mis on "ununenud" pargipingile, kindad siin ja seal.
No ega ei tee ikka ilupilte küll, kui romantiline pargipink on kirjatud  tekstidega, mis erinevates dialektides annavad teada, et Vasja oli ka seal. Lumehunnikus ka pilti ei tee, sest seal on käinud Muki kakal. Ühesõnaga- te peate romantilise ilupildi puhul leppima sellega siin. Sammaldunud pargivärav, kus kevadine jäine tuuleiil on kohe-kohe minu kindakesi minema viimas. Ajaloolise tõe huvides tuleb öelda, et mõned korrad viiski.

No vot sihuke lugu siis ;)
Pildid ei tulnud täna väga head, aga ehk mõni muu päev on selles suhtes parem.


12 kommentaari:

  1. Väga armsad kindad! Ja mulle see roosa heegeldatud pitsike kinda allservas meeldib kohe eriti. Tundub, et kindad on ka mõnusalt pikad ning sõrmed ei hakka träpsulistes kinnastes külmetama.

    VastaKustuta
  2. Väga armsad kindad. Mulle see heegeldatud serv meeldib, selline mannavahuline :)

    VastaKustuta
  3. Mulle meeldivad rooooooosid, nii armsad! Ja romantiline roosa äär on äge!
    Jutt väärib sul muidugi eraldi kiitust :)

    VastaKustuta
  4. Mulle roosidega asjad väga meeldivad, mistahes tekstiiliga tegu, roosid on klassika :) Imeilusad kindad !
    Moni

    VastaKustuta
  5. Selle pargipingil pildi plaanimise jutu kohal ajas mind hirmsasti naerma mõte sellest, et Vasja oli siin, aga nät kindad jäid tal maha:P:P Aga loomulikult ei ole Vasjal selliseid kauneid roosilisi kindaid, tema pistab külma ilmaga käed lihtsalt tasku. Ilusasti kood, pole midagi öelda! tumevalge

    VastaKustuta
  6. Kaunis roosiline roosamanna :) Ilupilte tervitustega Vasjalt oleks ikka vaadanud ka ;)

    VastaKustuta
  7. Väga armsad, romantilised roosilised- nagu unistus!

    VastaKustuta
  8. Ohh, roosid! Ahh, roosid! Kaunid kindad! Kahju, et korralikku pinki ei leidnud. Väravas on armas pilt.

    VastaKustuta
  9. Tänud teile, sõbrad, hea sõna eest! Kuna nii paljud on arvanud, et Vasja-pink oleks hea taust, siis luban, et järgmised kindad saavad pildistatud pingil ;)

    VastaKustuta
  10. Rõõmsailmelised roosamannased roosisõrmikud raudväraval !

    VastaKustuta