esmaspäev, 11. veebruar 2013

Sõrmitud ja Läti kudumisraamat

Ega ma ei suuda teid ka täna millegagi pahviks lüüa. Ikka tavapärased väikevormid- mis teha, kui kolleegidel-tüdrukutel on kohe (juba eile oli tegelikult :D) vaja igasugust lisandi/aksessuaarikaupa. Ons mul kahju?! Ma tahan ju nagunii kududa ja kui kohtuvad pakkumine ja nõudlus, siis on ju olukord enam kui tore.
Seega- taas kord sõrmitud. Mitte mingit imelist gunsti ja muud woodood.
Muster lätlaste 1957 aastal Läti Riiklikus Kirjastuses välja antud Rubene ja Ivanova "Vjazanije i evo tehnika" Igavene uhke raamat. Puust ette ja punasena- kindad, sokid, mängupüksid ja ujumistrikood (!)ja bikiinid(!!!) ja sekka mõni suusakampsun ka. Kõik vormistatuna ausast villasest lõngast. Uhke!
Muster nimega Berjozovõje listja (a). Muster iseenesest on laialt tuntud, aga suskasin ta igaks juhuks siia ka, ehk on kellelgi abiks.
Kudusin viimasel ajal palju tähelepanu saanud Laurin villalankast. Lihtsalt selline oli eelistus.  Sest värv oli just see õige ja ainumas. Varras Addi nr 2,0, 12 silma vardal.
Vaateid valmistööle :D
 Palusin kolleegil kindad kätte tõmmata ja "teha , nagu sa töötaks" Tema, kullakene asetas oma kätukesed klaviatuurile nagu murtud randmega mõisapreili. Pika piinamise peale saime siiski enamvähem reaalsed pildid.
Värv on päriselus natuke rohkem roheline ja natuke vähem halva kõhuhaiguse värvi.
Mingil mulle arusaamatul põhjusel see toon noortele meeldib... Miks, seda teab ainult jumal taevas...




4 kommentaari:

  1. Pealkirja lugedes mõtlesin, et sa oled uuest Läti raamatust midagi juba teinud :) Seda Läti raamatut mul pole ja näinud ka ei ole. Aga sõrmitud on ilusad!

    VastaKustuta
  2. Kui tellitakse sõrmituid ja kui tellitakse just kaitsevärvi rohelisi ja kui rõõmuga kantakse ning Sina oma kuduisu rahuldada saad, siis on ju kokkuvõttes kõik kenasti asja ette läinud !

    VastaKustuta
  3. Kaunid sõrmitud! Muster moodustab nii vahva kaare randmele. Varem ma ei saanud sõrmitute mõttest aru, kuid viimasel ajal hakkavad sõrmed arvutiga töötades külmetama, seega kuluks täitsa asja ette.

    VastaKustuta