pühapäev, 13. jaanuar 2013

Valelapiline müts

Luban pidulikult, et väga tihti ma kaks korda päevas ei postita, aga kuna müts sai valmis, siis mõtlesin, et näitan ta kohe ära ka. Lumeroosisõrmikute juurde oli mul vaja sinist mütsi. Mulle väga pikalt mõtisklemine ei istu- idee tuleb kiirelt ära vormistada.
Tahtsin mütsi, mis ei oleks liiga pretensioonikas, aga pisuke kiiks oli tervitatav. Niimoodi sattuski mu varrastele valelapiline müts. No ikka see vanast ajast tuntud kõver kindavars.
Kuna asi on tegelikult primitiivsuseni lihtne, siis mitte midagi pikalt kirjutada ei olegi.
Varras 2,5, üles lõin 128 silma. Hallid triibud said sisse kootud mu personaalse kiiksu pärast- ma nimelt ei armasta, kui jäävad mingid arusaamatu suurusega lõngalõppude pussakad. See Novita Seitsmevenna hall oli just sellest seeriast- nüüd on süda rahul, selle lõngaga on asi ühek pool ;) Sinine on Filati Cervina 100% villa, 125 m/100gr (see lõng meenutab oma olemuselt Jili). Lõngavöö lubab, et ei näksi ja tohib masinas pesta ja ikka nii edasi. Ime, mitte lõng ;)
Tõeliselt kiire töö oli, umbes lõuna ajal lõin silmad üles ja umbes Aktuaalse Kaamera ajal lõpetasin. Muidugi ei kudunud ma kogu aeg- ikka igasuguser tähtsad tegemised jäid selle aja sisse. Aga täitsa hea oli. Sellise võttega võib teine kordki midagi valmis nikitseda.
Nii et Ülle, nüüd on minul ka müts ;)

7 kommentaari:

  1. Juhhei... kokku meil nüüd kaks mütsi :)
    Väga põneva mustriga... ilus müts!

    VastaKustuta
  2. Ei tea jah, kuidas see asi meil niimoodi sünkroonis käib ;)

    VastaKustuta
  3. Kena müts! Huvitav, ma just täna mõtlesin, et pole valelapilist mütsi näinud, ja sul juba valmis :)
    Kast-laud on lahe!

    VastaKustuta
  4. Valelapiline on lahe ! Ilus müts nii mustri kui ka värvivaliku poolest !

    VastaKustuta
  5. Väga mõnusa efekti annab sedasorti sooniku kasutamine. Ja milline kiirus..... tõeline kudumise kiirtee:) tumevalge

    VastaKustuta
  6. Aitäh kiitmast, mulle endale ka meeldib ;)Ja kudumise kiirteeks ühte mütsi nimetada on ikka liiast- enamvähem päevaga (puhkepäevaga) saab ju mütsi valmis küll. Kui ta just ei ole minu uus punane müts, mida on edutult kootud ca kaks kuud...

    VastaKustuta