kolmapäev, 23. november 2011

Tulilinnud ja kihnu vits

Täitsa piinlik hakkab juba ;) Jälle kindad. Maavillased, soojad ja pehmed. Tulilindudega. Muster on pärit aastetetagusest NN mustrilehest (12/1978) Iseenesest on muster pildi peal tugevasti kenam ja intrigeerivam, kui valmiskinnas seda arvata laseks. Aga see sellleks. Olulisem, kui muu on kindaservas laiutavad vitsad. Ma ei tea, mis värk see oli, aga juhendit lugedes ja seda järgides tekkis mul ühe vitsa asemel kaks ja kui tegin "pool rehkendust", siis sain ühe vitsa. Ju siis oli selline "kaks- ühe-hinnaga-päev". Aga las ta olla.  Edaspidiseks on mul julgust ka tulevikus mõni vits kudumi serva sokutada, sest ei saa salata fakti, et vitsastatud asjad on ikka õite kenad!
Kui nüüd lõpuni aus olla, siis ega ma surmkindel ei ole, et tegemist on autentse kihnu vitsaga. Nimetagem seda siis korrekstuse mõttes "kihnu vitsa laadseks tooteks" või kuidagi umbes nii ;)
PS. Mis te arvate, mida ma täna Balti jaama turult toomas käisin?

PPS Soovijad leiavad antud kinnaste mustri siit : http://picasaweb.google.com/109330082807358341341/Kindamustrid?gsessionid=a1ppcb5dX1IkPBZGhqIEUw#5415925370340808226

10 kommentaari:

  1. Vahvad linnud ja vitsad! "Hüvasti Noorus'ed" on väga lahedad, kindlasti oled palju tellimusi saanud neile!

    VastaKustuta
  2. Kas uued HN? :) :)
    Aga miks piinlik. Nii ilusad kindad.:)
    Hoopis minul on alati piinlik ja ka kade kui teistel kootud kindaid näen. Ma pole veel ühtegi kinnast kudunud. Ei oska. Igat kirjamaterjali olen kogunud, aga kududa ei julge, vist.

    VastaKustuta
  3. Minul ka piinlik, et nii kauneid kindaid teha ei oska...sina pead uhkust tundma!
    Küllap sa hüvasti noorused sealt tõid, miks muidu küsid:)

    VastaKustuta
  4. Kallid sõbrad! Ma olen täiesti kindel, et te saate kindategemisega hakkama. Kuigi teatav hirm ja ka arusaamatus oli kindakudumise suhtes ka minul. Asja muutis Kihnu Roosi kindakirjade raamat, mis mul mingi kindatšakra avas ja saabus selge arusaam mustrite loogikast. Aga NN kindamustritel on kaks olulist loogikat: I ja III varda muster on identne ja II ja IV varda oma on identne. Teine kaval nõks on see, et I ja III vardal on ühe silma võrra rohkem silmi, kui II ja IV. Proovige ja te ei kahetse ;)

    VastaKustuta
  5. Jaaaaa kindad on jällegi pilkupüüdvad ja mega armsad.
    Mul kahjuks pole NN ja kõik mis vanaemal oli sai vend omale.
    Tal ka kaasa teeb.
    Ma ju ei lähe neid enam endale nõutama.
    Ehk leian mujalt mõne mustri ja ikka koon :)
    Kindaid peaks ma ka proovima.
    Sinu kindad ajavad na isu peale.

    VastaKustuta
  6. OO, ma kudusin oma elu esimesd kindad koolis selle mustriga. MItte vist 78. aastal, tiba hiljem siiski

    VastaKustuta
  7. Tänan mustri eest. :) Selles albumis on sul veel hulk ilusaid kogutud. :) Kindlasti kasutan, kui kindakudumiseks julguse kokku saan. :))

    VastaKustuta
  8. Väga ilusad ja kandmistväärt kindad!

    VastaKustuta
  9. Diana! Tegelikult ei ole see minu kindakirjade kogu ;) Selle ma lihtsalt leidsin kunagi netist, ja kui ITs tekkis küsimus mustri kohta, siis riputasin aadressi üles :)

    VastaKustuta