esmaspäev, 10. november 2014

Pisikese pitsiga tavaline willur

 Dagmar tellis oma roosa kampsuni tuules endale ka tavalised villurid. Ainuke tingimus oli, et need võiksid olla pisut pikema säärega ja pisut pitsilisemad, kui üks tavaline kummarisokk. Tellija soov on minule seaduseks (kui ma seda seadust just rikkuda ei taha...)
Lõngavarudest leitud üks tokk Laurin Villalanka Kanerva (kanarbiku-) toonilist sokilõnga kohe tahtis saada pisut pitsilisteks sokkideks. Varras 2,5, vardal 16 silma ja muster, mida tuli igal real kududa. Vot see igal real kootav muster on minu jaoks natuke äkiline. Tavaline, üle rea kootav muster on kuidagi rahulikum ja leebem, niimoodi, igal real paugutamine on natsa närviline. Aga võibolla kujutan ma seda endale ette ka. Ma ei tea.

Sokid said valmis ja kuna ilma ja valgust nagunii ei ole, et normaalseid pilte teha, siis klõpsasin sellised dokumentalistlikud võtted. Noh et oleks olemas. Statistika mõttes või nii.
 Sokk nagu sokk ikka, eksole. Mis seal suurt rääkidagi.
Aga siis tuli Dagmar oma sokkidele järele...
Ja juhtus nii:
... ja nii ka:

Mulle tundub, et esemete inimsisuline eksponeerimine tuleb neile ainult kasuks. Isegi täiesti tavalised willurid võivad niimoodi päris seksikad välja näha. Loomulikult on 99,9% siin ikkagi modelli teha, aga ikkagi :)
Issake, kuhu ma olen jõudnud oma eluga- villased sokid tunduvad seksikad...

6 kommentaari:

  1. Pole ju tavalised villurid, pitsilised hoopis. Täitsa seksikad näevad välja :)
    Igal real kootav pits võtab mul kõvasti rohkem aega kududa. Pole võimalustki vahepeal vabalt võtta.

    VastaKustuta
  2. Väga ilusad sokid, mõnusalt pika säärega. :) Seksikuses pole kahtlusti ;)

    VastaKustuta
  3. Oi Martaberta, sa oled lihtsalt imeline! Sokid on tõsiägedad aga ma olen siin arvuti ees heldinult pisaraid pühkides röötsakil, kuna lugesin su kolme viimast postitust jutti. No polnud ammu külas käinud. Ja elava ettekujutusega inimesena sain ma taas nii mõnusalt naerda. Aitäh! Teen kniksu ka (kui siit püsti saan).

    VastaKustuta
  4. Vastused
    1. Noh, nüüd on kahju küll, et sa igal aastal, veekalkvel silmadega, tegid mulle selgeks, et "Palun jõuluks mitte Willureid" ? ;)

      Kustuta